Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce scrie presa străină despre calificarea Simonei Halep în finala de la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA s-a calificat pentru prima dată în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, pe jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 8 mondial.

 

Simona Halep este al doilea reprezentant al României care joacă finala la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a pierdut finalele din 1972 şi 1976.

Imediat după meci, în presa internațională au apărut mai multe știri în care Simona este lăudată și apreciată pentru performanța sa. 

The Telegraph: Simona Halep este prima femeie de origine română ajunsă într-o finală la Wimbledon. Românca a arătat o prestaţie foarte frumoasă şi s-a impus într-o oră şi 13 minute.

L’Equipe: Halep se califică în premieră în finala de la Wimbledon. Simona trecut fără probleme de Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3, pe iarba londoneză, iar acum va evolua pentru prima dată în ultimul act de la Wimbledon.

Citește și
Ilie Năstase
Ilie Năstase, după calificarea în finală a Simonei Halep: ”Are prima şansă la titlu”

ESPN: Halep nu i-a dat nicio şansă Svitolinei, după ce a reuşit trei break-uri în primul set. De asemenea, Halep a câştigat meciul după un alt break”.

Metro.co.uk: Fostul număr 1 mondial a găsit un bun echilibru între loviturile agresive şi o bravă defensivă, pentru a o depăşi pe advesrara ei, aflată pentru prima dată în semifinalele unui grand slam, cu 6-1, 6-3, după o oră şi 12 minute. Iraba nu a fost niciodată suprafaţa ei favorită, dar ea insistă că s-a îndrăgostit în sfârşit de peluza de la All England Club, iar forma ei a crescut ca rezultat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult