Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Campionatul Naţional de taekwondo, la Baia Mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au dus lupte grele în weekend, la Campionatul Naţional de taekwondo, organizat în Baia Mare. Peste patru sute de sportivi din toată ţara s-au întrecut în probe individuale, dar şi pe echipe.

Campionatul Naţional de taekwondo a adunat sportivi de toate varstele, care s-au straduit sa demonstreze ca sunt cei mai buni, in speranta ca vor face parte din lotul Romaniei ce va reprezenta ţara noastra la Campionatul European din Slovenia.

Beatrix are 18 ani si s-a indragostit de artele martiale acum sapte ani. De atunci a castigat numeroase medalii de aur la competitii mondiale si europene, iar in acest an va face parte din echipa Romaniei care merge in Slovenia. “Tind totusi catre medalia de aur la seniori”, spune Beatrix.

La opt ani, Eduard spune ca acest sport l-a schimbat si a pierdut numarul medaliilor obtinute. "Practic arte martiale de 4 ani. M-a ajutat sa fiu mai curajos si sa am incredere in mine."

Si Marcel are un palmares de invidiat. Si cum a mai ramas putin pana la Campionatul European, sportivii isi fac deja planuri pentru competitie.

Citește și
Parada cu motociclete in cadrul Salonului Auto Moto (SAM), la Bucuresti.
Parada a motocicletelor si campionat de drifting, in centrul Capitalei. "M-ar tenta si pe mine, daca mi-ar da cineva un BMW"

Cosmin Oprescu, presedintele Federatiei Romane de Taekwondo ITF: "Speram ca o sa reusim sa ne indeplinim obiectivul locul 1 la campionatul European."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult