Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bianca Andreescu, canadianca de origine română, a câștigat Indian Wells, la 18 ani

Bianca Andreescu - Angelique Kerber. Canadianca de origine română, Bianca Andreescu, a câștigat primul mare trofeu din carieră la Indian Wells, unde s-a impus în 3 seturi 6-4, 3-6, 6-4 în fața germancei Angelique Kerber.

Bianca Andreescu - Angelique Kerber 6-4, 3-6, 6-4. Sportiva de 18 ani s-a impus după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei.

MAI MULTE IMAGINI CU BIANCA ANDREESCU ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL!

În decisiv, la 2-1, ea a cerut intervenţia fizioterapeutului, pentru o problemă la umărul drept. Kerber a fost prima care a rupt echilibrul în decisiv, cu break, la 2-2, dar Andreescu a câştigat trei ghemuri la rând şi a dus scorul la 5-3, când a ratat trei mingi de meci.

Germana a câştigat pe serviciul adversarei, dar şi-a pierdut la rândul ei serviciul, în ghemul următor.

Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, jucătoarea canadiană a devenit prima benefiară a unui wild card care ajunge în finală.

Bianca Andreescu va urca pe locul 24 WTA după succesul de duminică.

Bianca Andreescu va primi un premiu de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa ei din ultimul act 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Simona Halep, acum pe locul 3 WTA în clasamentul live, va rămâne pe această poziţie, în ierarhia de luni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult