Modifica setarile cookie
Toate categoriile

1 milion de dolari pentru batista cu care Messi și-a șters lacrimile la conferința de adio

Batista folosită de Messi la conferința de presă în care a anunțat plângând că se desparte de FC Barcelona a fost scoasă la licitație cu un preț care pornește de la 1 milion de dolari.

Potrivit 7sur7, licitația este organizată de un site specializat din Argentina, după ce o persoană neidentificată a păstrat batista folosită de Messi.

În timpul conferinței sale de presă de adio din 8 august, Lionel Messi nu și-a putut opri lacrimile, iar soția sa, Antonella i-a dat o batistă.

 

Acum, pentru a justifica prețul exorbitant, vânzătorul susține că această batista, ”mototolită, dar în stare bună”, ar conține ADN-ul lui Messi, ceea ce ar face posibilă clonarea unui fotbalist la fel de bun ca Messi în viitor.

Citește și
Messi
După Messi, PSG mai pregătește un transfer-bombă. Ar putea avea cel mai bun atac din istoria fotbalului

 

La zece zile după plecarea superstarului Lionel Messi, care a luat prin surprindere întreaga lume a fotbalului, FC Barcelona a reuşit să debuteze cu dreptul în noua ediţie a campionatului Spaniei, învingând cu scorul 4-2 formaţia Real Sociedad, duminică seara, pe stadionul Camp Nou, care a putut primi din nou spectatori, după 18 luni cu porţile închise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult