Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ziua Femeii, o provocare pentru bărbați: „Problema e că nu știu ce să aleg”

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o zi zbuciumată pentru bărbaţii care de 8 martie vor să închidă între petale de flori sau în cutii de cadouri dovezile lor de preţuire pentru femei.

Sună romantic, dar toate acestea înseamnă timp, bani şi emoţii prin magazine, cofetării şi florării. Problema este că destinatarele nu se declară mulţumite întotdeauna.

Într-o firmă de IT cu 300 de angajate s-a făcut, miercuri, programare doar la machiaj, coafură şi unghii. Compania alocă 5 ore din programul de joi sesiunilor de răsfăţ. Nouă specialişti au fost chemaţi pentru fete.

În timp ce ele sunt nerăbdătoare, ei sunt deja sătui. Au stat minute întregi în mall, cu capul plecat în fața bancomatului și pornesc îngroziţi de perspectiva unui eşec, în marea căutare.

Bărbat: „Ucigaşă pentru bărbaţi (sărbătoarea), că nu prea ştii ce să iei. Dacă aţi fi bărbat, aţi înţelege.”

Citește și
coafeza
Cel mai frumos cadou de 8 martie. Surpriză pentru femeile vârstnice sau bolnave de Ziua Femeii

Aparent, femeile înţeleg mai uşor bucuria din Valentine's Day, Dragobete şi Mărţişor. Suntem deja după trei evenimente, unul după altul, care au testat rezerva de idei originale şi rezistenţa portofelului domnilor.

8 martie a fost declarată Ziua Internaţională a Femeii în 1910, la New York. Apoi acum 101 ani, pe 8 martie, femeile din Rusia au obţinut dreptul de vot. Iar ziua a devenit sărbătoare oficială. În România, femeile nu sunt libere joi, dar bărbaţi au liber la cumpărături.

Cumpărător: „Pentru soţia mea.” Reporter: „V-a spus exact ce vrea?” Cumpărător: „Nu, asta-i problema, că nu ştiu ce să aleg.”

Pentru un cuplu căsătorit revenit în ţară după două decenii, alegerea e simplă. S-au luat acum 40 de ani şi fiecare zi e 8 martie.

Doamnă: „Vreau doar să fie el sănătos şi atât. Bijuterii, nu. El e bijuteria mea.”

Vă rugăm, totuşi, să consideraţi acest caz drept excepţie. Într-o proporţie covârşitoare, femeile au aşteptări. Poate îşi doresc doar un fir de frezie, deşi pentru învăţătoare cumpără câte un buchet sau poate le face cu ochiul un trandafir tras în ciocolată.

Femeie: „Să sperăm că primim de la copii, de la soţ. Să sperăm!”

Dar decât să spere o mămică preferă negocierea directă.

Mămică: „I-am zis că îmi doresc un masaj la un centru SPA.”

Dorinţele doamnelor nu sunt mereu transparente, aşa că niște turişti asiatici au luat o decizie atipică.

Turistă: „Maine e ziua mea.” Reporter: „Dar e şi Ziua Mamei.” Turist; „Da.” Reporter: „Pentru ea ce vei lua?” Turist: „I-a luat o pungă de făină, să-i facă tot lui o prăjitură.”

Poliţia Română amendează exemplar o asemenea atitudine. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult