Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de câini de la un adăpost din Târgu Mureș au primit cadouri și donații de Moș Nicolae

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru că are un suflet uriaş, Moş Nicolae a trecut şi pe la adăpostul de câini din Târgu Mureş.

În felul acest,a locatarii au primit în dar pături călduroase şi sute de kilograme de hrană, iar unii dintre ei au avut şansa să îşi găsească stăpâni iubitori.

Deşi nu are încă un nume, un căţel are toate şansele să se bucure de viaţa frumoasă lângă noua lui stăpână. Dintre cei 140 de câini din acest adăpost, el a fost cu adevărat norocos.

Iubitorii de animale au profitat că este zi de sărbătoare şi au venit cu daruri.

”Am văzut pe net că se poate aduce măcar ceva mâncare la căţei şi măcar atât am adus. Din păcate, sterilizarea la nivelul oraşului este cu probleme, sunt câteva persoane care se implică maxim în asta, dar sprijinul este minum din partea celui care ar trebui să fie”, spune o voluntară.

Citește și
cerb
Un cerb epuizat și încolțit de o haită de câini sălbatici, surprins pe Transfăgărășan

"Ar trebui ocazional să se desfăşoare astfel de activităţi. Sunt foarte draguți și gălăgioşi", este de părere un alt voluntar.

"Am adus mâncare pentru căței şi cred că ar fi mă bine dacă i-am ajuta mai des. Sunt un pic trişti, dar acum sunt plini de viaţă după cum se aude", a transmis un voluntar.

"Ziua de Moş Nicolae ne-am gândit să facem ziua porţilor deschise pentru al doilea an, zi în care se pot aduce donaţii, hrană, plăpumi, pături şi tot felul de textile, ce nu avem nevoie acasă, pentru căţeii care în iarnă vor avea nevoie de ele. Iarna ei au nevoie de mai multă hrană. Noi le dăm mâncare uscată, dar le trebuie vara 250, în iarnă trebuie 500 grame ca să ţină", a spus Nagy Emilia, adminitrator adăpost.

De căţei au grijă zilnic patru îngrijitori.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult