Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Ce a făcut un hoț care nu a reușit să iasă din parcare cu mașina pe care încerca să o fure

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două greșeli făcute de un șofer din București i-au afectat și pe alți patru, nevinovați. A lăsat o cheie de rezervă în mașina pe care a uitat, se pare, să o încuie. Iar un individ a încercat să o fure.

Dar, ca într-un banc prost, hoțul nu a fost capabil să iasă din parcare și s-a lăsat păgubaș, după ce a lovit patru autoturisme. Acum este căutat de poliție.

Alarmați la 7 dimineața de zgomotele care răsunau din parcare, cei care locuiesc în acele blocuri au sunat la poliție să reclame un șofer despre care ei credeau că se urcase beat la volan. Până să ajungă polițiștii sau proprietarii mașinilor avariate, suspectul a coborât din mașină și a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii secției 9 au identificat mai întâi proprietarul mașinii pe care suspectul a încercat să o fure. Acesta le-a spus că a făcut imprudența să lase cu o seara înainte, în torpedou, o dublură a cheii, despre care știa că nu este funcțională.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit apoi să îl identifice și pe suspect și au deschis un dosar penal pentru tentativa de furt și distrugere.

Citește și
politie
Patru șoferi din Alba s-au trezit cu cauciucurile mașinilor tăiate. Un tânăr de 19 ani a fost reţinut

Dacă vă fi găsit vinovat, acesta riscă până la 2 ani de închisoare sau o amendă. Cât despre șoferii păgubiți, ei trebuie să-și repare mașinile din banii lor, apoi să ceara despăgubiri în instanță.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult