Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Petrecăreții au ieșit cu roaba dintr-un club de fițe din Mamaia: ”În seara asta nu mai bem”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două cluburi din Mamaia au fost amendate de două ori în zilele de 1 și 2 mai, pentru că nu au respectat regulile privind combaterea epidemiei de Covid-19.

Conform IPJ Constanța, la data de 1 mai a.c., în urma verificărilor respectării măsurilor de protecție sanitară, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasele a două cluburi din stațiune, nu se respectă normele de distanțare socială, ”mai exact persoanele nu stăteau la mesele amenajate”.

Administratorii în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 lei, conform Legii nr. 55/2020.

De asemenea, în data de 2 mai, potrivit News.ro, cele două cluburi din Mamaia au fost sancţionate din nou, pentru că nu se respecta distanţa între mese.

Noua amendă a fost de câte 2.000 de lei. Sancţiunile au fost aplicate deoarece oamenii prezenţi la terasele cluburilor nu respectau distanţa socială.

Citește și
Harta
Doar Capitala şi 13 judeţe mai sunt în scenariu galben. Zonele cu cele mai puține cazuri
Tinerii au ieșit cu roaba dintr-un club din Mamaia

 

Între timp, însă, tinerii s-au distrat din plin în cluburile din Mamaia.

Petrecerile de 1 și 2 mai ale turiştilor aflaţi în staţiunea Mamaia au arătat ca în anii buni: muzică la maximum, băuturi scumpe şi chiar un foc de artificii.

Toate s-au încheiat, însă, la 10 seara, aşa că, dornici să se distreze, tinerii au prelungit cât au putut dansul în parcări şi în camera de hotel.

La un moment dat, un tânăr a fost surprins ieșind noaptea dintr-un club ”de fițe” din Mamaia cu o roabă folosită pentru transportul băuturilor scumpe la mesele clienților.

Se pare că petrecărețul a ”împrumutat” această roabă, intenționând să ajungă cu ea ...direct acasă.

Reporter: Nu o umpli cu băutură, cu ceva? Tânăr cu roaba: ”Nu, nu, nu. În seara asta nu mai bem, nu avem voie, că e pandemia”. Reporter: Cum a fost weekend-ul ăsta pentru voi? Tânăr cu roaba: ”A fost foarte frumos. Am stat liniștiți, toată lumea a stat liniștită la masă, am mâncat, fără petrecere, fără muzică ..toată lumea liniștiți.”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult