Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vânătoare de ouă de Paşte la Castelul Peleș. Ce le-au pregătit angajații copiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost veselie mare, miercuri, la castelul Peleş, unde mai bine de o sută de copii au pornit la vânătoare de ouă de Paşte.

Entuziaşti, au căutat prin iarbă şi tufişuri, pe lângă copacii din grădina fostei reşedinţa regală şi au scos din ascunziş nu mai puţin de 500 de ouă viu colorate.

Cei care n-au avut succes la vânătoare, n-au plecat cu tolba goală pentru că organizatorii au avut grijă să le dea cadouri de consolare.

La startul vânătorii s-au înscris copii din toată ţara, cu vârste cuprinsă între 3 şi 10 ani. Au venit pregătiţi cu coşuleţe hotărâţi să strângă cât mai multe ouă vopsite.

Reporter: "Câte ai găsit?" Copil: "5" Reporter: "Şi cum erau, unde erau? Copil: "Pe acolo, unu pe acolo şi unu pe acolo".

Citește și
metrou Londra
Ce a pățit un politician din UK după ce a zis că hoții din metroul londonez sunt români

De pe margine părinţii au făcut galerie şi au dat indicaţii celor mici.

Reporter: "Ce o să faci cu ele? " Copil: "O să le mănânc" Reporter: "Mai dai şi altora care n-au găsit?" Copil: "Nu, de ce?" Reporter: "Sunt greu de găsit şi am văzut copii care nu au niciun ou". Vânătoarea de ouă de la Castelul Peleş a ajuns a devenit deja o tradiţie. Acesta este al nouălea an când angajaţii muzeului pregătesc ouă de paşte pe care le oferă copiilor.

Daniela Voitescu, reprezentant al Muzeului Peleş: "Nu este o tradiţie specific românească, am împrumutat-o pentru că ne-am gândit că mediul de aici poiana foarte frumoasă a castelului Peleş poate să le ofere surprize placute copiilor. Şi o zi minunată sigur". Nimeni n-a plecat cu mâna goală de la castel. Cadourile oferite tuturor vânătorilor conţineau, fireşte, ouă de ciocolată.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult