Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist de frontieră a fost prins în flagrant când primea mită. Câți bani ceruse

Your browser doesn't support HTML5 video.

Percheziții de amploare, la mai mulți polițiști de frontieră din vama Petea, acuzați că ar fi cerut bani celor care intrau în țară și doreau să scape de carantină.

Un ofițer a fost prins chiar în flagrant, în timp ce primea 200 de Euro mită de la un grup de persoane.

Mai mulți polițiști din vama Petea se aflau sub lupa procurorilor anticorupție. Au intrat pe fir atunci când au primit informații de la mai multe persoane potrivit cărora agenții pretindeau bani celor care intră în țară și doreau să evite restictiile, în special carantinarea.

În timpul unui flagrant, un polițist a fost prins chiar în fapt, în vamă. A cerut 200 de euro unui grup de persoane, fără să știe că pretinde mită chiar sub ochii anchetatorilor.

Potrivit surselor din anchetă, tranzacțiile se realizau direct între polițiștii de frontieră și șoferii microbuzelor sau autocarelor. Taxa pentru evitarea restricțiilor pleca de la 50 de euro.

Citește și
coada vama
Cozi kilometrice la frontiera de la Vama Veche după ce bulgarii au impus noi reguli de intrare în țară

Cercetările continuă și deocamdată nimeni nu a fost reținut. În acest caz, pe lângă dare de mită, cei vizați sunt acuzați și de fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult