Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un elev de 12 ani, dus la spital după ce a fost lovit de un coleg

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav la o şcoală din Târgu Mureş. Un copil de 12 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un coleg de clasă. Se pare că elevii se certaseră la sfârşitul orei de informatică și în pauză unul dintre ei l-a lovit în cap pe celălalt.

Părinţii victimei au sesizat conducerea şcolii, iar poliţia a deschis o anchetă. Elevul violent şi-a lovit colegul cu piciorul, spun martorii, şi victima a căzut la pământ, lovindu-se puternic la cap. Părinţii sunt revoltaţi.

Părintele elevului lovit: "Doamna dirigintă a răspuns la telefonul copilului meu şi a zis haideţi repede la şcoală ca David este căzut jos îi curge sânge din nas şi din gură , l-o lovit un coleg".

După ce a primit îngrijiri la urgenţă, copilul nu a rămas în spital.

Citește și
carabinieri italia
Motivul pentru care un zugrav român a fost bătut cu bestialitate de 7 italieni

Familia a sesizat poliţia şi susţine că nu este pentru prima oară când copilul lor este agresat de acel băiat. Între timp, conducerea şcolii a luat primele măsuri.

Reprezentant școală: "S-a hotărât scăderea notei la purtare pentru elevul agresor, s-au luat măsuri de consiliere psihologică, s-a discutat în consiliul profesoral al clasei modul în care, împreună cu doamna dirigintă a clasei, putem să estompăm acest fenomen".

Ramona Varodi, purtător de cuvânt IPJ Mureş: "În prezent, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violențe sub supravegherea parchetului de pe lângă judecătoria Târgu Mureş pentru lămurirea situaţiei în fapt."

Pentru a lămuri situaţia, părinţii ambilor copii vor discuta situaţia,într-o şedinţă la şcoală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult