Modifica setarile cookie
Toate categoriile

80% dintre hoteluri sunt ocupate pentru acest weekend. Turiștii au dat năvală la munte

Ninsorile şi viscolul din ultimele zile le-au adus pasionaţilor de sporturi de iarnă zăpada mult aşteptată.

Pentru prima dată în acest sezon, pârtiile de schi şi săniuş de pe Valea Prahovei arată impecabil. Vestea s-a răspândit repede, iar unii turiştii au dat deja năvală în staţiuni. 80 la sută dintre hoteluri sunt ocupate pentru acest weekend.

Pe pârtiile din Azuga şi Predeal zăpada măsoară peste 60 de centimetri. În plus, după trei zile de viscol şi ninsoare a ieşit soarele.

În Poiana Braşov se anunţă deja un sfârşit de săptămâna aglomerat. Ca să se bucure cât mai mult de zăpadă, unii turişti au ajuns deja în staţiune. Parcările sunt pline.

Odată ce au depăşit problema parcării, turiştii au avut parte de o zi memorabilă. Diana este din Ecuador şi a văzut prima dată cum arată zăpadă.

Citește și
Accident Detroit
O mașină de tractare a fost izbită violent de un alt autoturism, în Detroit

"Pentru mine este o experienţă uimitoare şi încerc să învăţ să schiez puţin. Este un loc minunat. Sunt foarte fericită că am venit aici", povestește Diana Buenano.

Cine a vrut să păstreze vie amintirea unei vacanţe la munte a apelat la serviciile unui fotograf.

La sfârşitul acestei săptămâni, douăzeci de kilometri de pârtie sunt disponibili şi la Sinaia. Însă, pentru că este pericol de avalanşă, schiorii începători sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe pârtiile de dificultate maximă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult