Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei câini au făcut ravagii la Grădina Zoologică Timișoara. Toți cangurii au fost uciși

Your browser doesn't support HTML5 video.

Măcel la Grădina Zoologică din Timișoara! Toți cangurii au fost omorâți, marți-noapte, de niște câini intrați în habitatul animalelor. Doi dintre ei au fost prinși.

Vorbim așadar despre toți cei 6 canguri, adăpostiți la parcul Zoologic. Trei câini ar fi reușit să intre în perimetrul grădinii, apoi au atacat și au ucis animalele sălbatice.

Îngrijitorii au chemat în ajutor firma de ecarisaj. Angajații acesteia au reușit să prindă un rotweiler și un ciobănesc cerman.

Se verifică acum dacă aceștia sunt microcipati - situație în care stăpânii ar putea plăti pentru cele întâmplate. Cel mai probabil, câinii au sărit gardul, pentru că, după cum spun administratorii grădinii, nu sunt urme de spărturi.

Călin Călămar, inspector de specialitate Gradina Zoologica Timișoara: „Sunt un fel de canguri mai mici și normal, căinii fiind de talie mare, chiar dacă adăpostul e mare, i-or alergat, dacă există un stăpân, sigur nu o să se ducă să zică ăștia sunt căinii mei”.

Citește și
pui de leu in protbagaj
Ce s-a întâmplat cu leul găsit în portbagaj, la Timişoara. "Plânge dacă nu aude oameni"

Tânără: „E foarte neplăcut, nu înțeleg cum au intrat acei câini din moment ce gradina ar trebui să fie supravegheată, gardurile sunt destul de înalte”.

Mai trebuie văzut și dacă zona respectivă se află sau nu în aria pe care o acoperă camerele de supraveghere ale parcului.

S-au năpustit și asupra unei păsări emu, însă aceasta a reușit să scape. Trist este că astfel de incidente se pot întâmplă oricând - camere de supraveghere sunt mai mult de decor. Nu funcționează. Oricum, nu acoperă toate zonele.

La Gradina Zoologica nu este niciun îngrijitor pe timp de noapte care să verifice starea de sănătate și siguranța animalelor. Sunt doar doi polițiști locali, care stau la intrare, nu patrulează, iar în noaptea atacului nu au auzit nimic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult