Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Theo Rose și Dragoș Bucur, duet impresionant la Visuri la cheie! „Dragoș e un tip talentat”

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Andrei Samoil vor ajunge în seara aceasta, de la 21:30, la Pitești, acolo unde vor cunoaște o mamă care a trecut prin multe greutăți.

Cu greu, femeia a reușit să aibă un copil, însă a și adoptat o fetiță. „Am avut sarcină gemelară. Una a stagnat din evoluție și una a mers până la 7 luni. Am avut un băiețel și a murit. Trei zile a trăit. Nu mi-a garantat nimeni că mai fac sau nu copii. După aceea, am spus că vreau să înfiiez. Eram, din nou, însărcinată într-o lună. Mulți îmi spuneau să nu mai înfiiez dacă îl fac pe al meu, dar nu, destinul meu a fost să fiu mamă”, spune femeia. 

Din păcate, femeia a fost nevoită să se despartă de tatăl fetelor, întrucât acesta devenise agresiv cu fata adoptată: „S-a supărat pe mine și m-a luat de codiție și m-a dat cu capul de gresie. Am fost la spital”, povestește adolescenta. 

„Apartamentul acesta este o victorie, e victoria unei mame care a luptat până la capăt pentru fetele ei pe care le iubește în mod egal și când ai un scop care este dincolo de propria ta ființă, respectiv copiii tăi – și nu există nimic mai de preț, nu poți să-ți permiți să-ți abandonezi lupta. Și Domnica nu a abandonat”, va spune Cristina Joia despre renovarea pe care o vor face în seara aceasta. 

Pentru a le face o bucurie fetelor, Dragoș Bucur le va duce să o cunoască pe Theo Rose. Artista va cânta special pentru cele două surori, iar, la un moment dat, Dragoș i se va alătura: „Dragoș e un tip talentat. Dintr-un om generos nu cred că ar putea suna ceva urât. Să zicem că s-a descurcat... foarte bine”, va zice Theo Rose despre prezentatorul emisiunii. 

Citește și
Visuri la cheie
Trei copii și mama lor locuiau într-un grajd după ce au fugit de tatăl abuziv. Cum arată casa construită de Visuri la cheie

Cum va arăta duetul celor doi, întreaga poveste a familiei, dar și renovarea uluitoare făcută de echipă, pot fi descoperite diseară la Visuri la cheie. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult