Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal la Cluj. Imagini cu șefi de poliție la petreceri chiar în timpul pandemiei

Câteva fotografii în care apar persoane cu funcții de conducere din Poliția Dej alături de persoane controversate au fost postate pe Facebook chiar în perioada restricțiilor impuse de ordonanțele militare.

Potrivit ziaredecluj.ro, în urma acestor dezvăluiri, IPJ Cluj a deschis o anchetă internă pentru a stabili ce căuta şeful Poliţiei municipale Dej împreună cu ”persoane dubioase” din municipiu la o petrecere care ar fi avut loc în data de 12 aprilie 2020, în ciuda restricţiilor date de Ordonanţele militare.

Conform sursei citate, în imagini apare șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului, pe Valea Tărpiului. Între timp, fotografia a fost ştearsă de pe contul de Facebook al celui supranumit "Roni Roni", la a cărui cabană s-ar fi ţinut petrecerea.

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Contactat de Someșeanul.ro pentru a obține un punct de vedere în acest caz, Alin Câmpean, şeful Poliţiei municipiului Dej, s-a ferit să facă declarații, rezumându-se la a spune că este o cercetare dispusă de IPJ Cluj.

Citește și
Politie
Un bărbat s-a spânzurat după ce a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a ieșit din casă fără declarație

De asemenea, potrivit libertatea.ro, polițiștii susțin că pozele sunt vechi. De asemenea, ”Roni” afirmă că poza e de anul trecut, din septembrie, și pretinde că a fost ”un gest prostesc s-o urc pe net pe 13 aprilie, în plină stare de urgență. În poză mai apar Alifie, un prieten, lucrează în Anglia, și un băiat care e transportator de 30 de ani”.

Cu toate acestea, cei din fotografii au la gât măști de protecție, iar unul dintre bărbați are mănuși negre, la fel ca cele care se poartă acum, în timpul pandemiei de Covid-19.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult