Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Revelion pe acoperișul Teatrului Național. Cât costă o petrecere neobișnuită

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care-și doresc un Revelion altfel, au de unde alege. Un restaurant din București organizează o petrecere ca în sufragerie, cu muzică pusă de invitați și mâncare luată direct din frigider.

Alt club oferă un Revelion Studențesc, pentru tinerii care sunt la facultate. Și, dacă aveți chef de teatru, puteți petrece ultima noapte din an pe acoperișul Teatrului Național.

Un local de pe Calea Floreasca pregăteşte o petrecere neobişnuită. Musafirii vor fi invitaţi să se simtă... ca în sufragerie. Cafeneau a fost amenajata astfel încât oamenii să aibă impresia că petrec în living. Vor fi lăsaţi să-şi aducă şi animalele de casă.

Şerban Ciuşca, director de marketing:"Livingul, acel loc unde petreci, unde stai de vorbă, acel loc unde pui muzica şi mai pui un cablu şi pâraie puţin. Copiii or să se aşeze mai mult în camera de zi. Pe vremuri oricâte platouri puneai în sufragerie, oricum se termină mâncarea. Şi ce făceau oamenii? Se duceau la bucătărie, îşi permiteau să deschidă uşa frigiderului să vadă dacă mai e ceva de mâncare şi mai găseau prosciuto, două trei măsline."

Musafirii vor avea open bar. Muzică vă fi retro, însă invitaţii vor avea voie să aleagă ce melodii doresc, de pe un telefon conectat la boxe. 60 de oameni au plătit deja câte 600 de lei pentru Revelionul în Sufragerie.

Cei care vor un revelion mai boem sunt invitaţi să urce pe Teatrul Naţional din Bucureşti. La etajul 3 pot petrece până la 5 dimineaţa.

Dan Dimofte, organizator: "Este primul revelion din istorie pe teatru. Vom avea invitaţi interesanţi, l-am ales pe Mihai Mărgineanu. Ne dorim să avem boema Bucureştiului."

Meniul va fi de tip bufet, băutura open bar, iar aproape 300 de persoane au plătit între 400 şi 750 de lei ca să vadă focurile de artificii de pe Teatrul Naţional.

Iată şi o ofertă pentru studenţi. O noapte la Revelionul Studenţesc organizat într-un local amenajat ca o staţie de metrou costa 250 de lei. Preţul include şi consumaţia.

Vlad Hâncu, organizatorul Revelionului Studenţesc: "Dacă au pile la studenţi şi vin cu gaşca de studenţi credem că o să facem şi excepţii. Dar în principiu 90 la sută sunt studenţi."

Şi-au anunţat deja prezenţa 300 de tineri, care la ora 12, în loc de artificii, vor primi un tort de... shoturi.

Până şi la Poiana Braşov, o staţiune cu preţuri piperate, pot fi găsite astfel de petreceri, unde intrarea este 100 de lei, dar trebuie să vă plătiţi consumaţia.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult