Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Restricțiile, relaxate pentru noaptea de Înviere. Ce trebuie să știe românii

Sărbătorile Pascale nu aduc cu sine noi restricții, ci din contră, relaxarea acestora. 

Restricţiile de circulaţie au fost ridicate în noaptea de Înviere. Cu toate acestea, autorităţile au precizat că oamenii pot circula pe stradă fără declaraţie doar pentru a merge la biserică.

Toate localităţile vor putea să permită circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în perioada 1 mai-2 mai 2021, adică în noaptea de Paște, în intervalul orar 20:00-05:00 pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase, se arată în Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu data de 13 aprilie 2021.

Trebuie menționat însă că purtarea măștii de protecție și menținerea distanțării sociale sunt în continuare obligatorii.

Restricţii de circulaţie în zona Patriarhiei

 

Citește și
Australia
Australienii primesc amenzi şi pedepse cu închisoarea dacă se întorc din India

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că se vor institui restricţii de circulaţie, sâmbătă seara, în zona Patriarhiei Române pentru Slujba de Înviere. Se vor institui restricţii de circulaţie după cum urmează:

- între orele 21:00 - 3:30 - accesul pietonal dinspre str. 11 Iunie spre Patriarhie va fi restricţionat, credincioşii vor avea acces doar dinspre bd. Unirii;

- începând cu ora 23:00 se va realiza accesul în piaţeta Catedralei Patriarhale doar credincioşilor care doresc să participe la Slujba de Înviere, accesul fiind limitat la maxim 500 de persoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult