Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unei fetițe care își vede părinții, militari români, după 6 luni. Clipul care a adunat sute de like-uri

Militarii Batalionului 21 de Protecția Forței „Viperele Negre” au devenit în țară după șase luni de misiune în Teatrul de Operații din Afganistan.

Militarii români s-au întors la familiilor lor, iar Ministerul Apărării Naționale a postat pe Facebook imagini de la revederea acestora cu cei dragi.

"După 6 luni de misiune revederea cu familia este cel mai emoționant moment. “Viperele Negre” se întorc acasă la familii după 6 luni de misiune în Teatrul de Operații din Afganistan. I-am rugat pe colegii noștri, familia Bordean (plt. maj. Marius Bordean și Simona Bordean) și frt. Alina Pap să ne împărtășească, printr-un video scurt, o parte din micile lor bucurii atunci când se reîntâlnesc cu cei dragi", se arată 

”Viperele Negre” s-au aflat în misiune în Teatrul de Operații din Afganistan în perioada februarie-august 2020, pentru a executa acțiuni specifice protecției forței în cadrul misiunii “Resolute Support”.

Citește și
Unii dintre bolnavii de COVID-19 nu dezvoltă simptome, dar sunt contagioși. Cum pot fi testați
Cercetătorii au stabilit ordinea în care apar simptomele Covid-19. Care este primul semn

A fost a V-a misiune într-un teatru de operații pentru Batalionul 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi” din Predeal, care a executat anterior acestei dislocări două misiuni în Irak (2006-2007) cu câte un detașament de nivel companie și două misiuni în Afganistan în anul 2009 și anul 2012 de nivel batalion.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult