Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prefectul Capitalei cere anularea dispoziţiilor primarului general de restituire a Parcului Bordei

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, solicită instanţei anularea dispoziţiilor prin care primarul general al Capitalei a restituit Parcul Bordei.  

Printre motivele invocate se numărăr acela că terenul a fost expropriat prin decret regal, încă din 1935, în favoarea municipalităţii.

"Urmare exercitării controlului de legalitate, Prefectul Municipiului Bucureşti a sesizat Tribunalul Bucureşti, solicitând anularea a două dispoziţii prin care primarul general al Capitalei a reconstituit dreptul de proprietate unor persoane pe terenul din Parcul Bordei", a anunţat, vineri, Prefectura Capitalei, potrivit Agerpres.

Potrivit comunicatului, motivul principal pentru care Toni Greblă a solicitat anularea dispoziţiilor este acela că terenul restituit a fost expropriat prin decret regal, încă din 1935, în favoarea Municipiului Bucureşti, în scop de utilitate publică, pentru amenajarea râului Colentina şi construirea salbei de lacuri pe acest curs de apă.

Citește și
schelet
Un schelet uman a fost gasit in Parcul Bordei din Capitala. Prima concluzie a anchetatorilor dupa ce au ajuns la fata locului

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult