Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea uimitoare a lui Ionuț, frizerul fără degete. S-a născut cu o malformaţie gravă, dar nu a renunțat la visul său

Your browser doesn't support HTML5 video.

Povestea unui tânăr din Comăneşti, județul Bacău, ne arată că atunci când ai ambiție și voință, nimic nu te poate opri. În ciuda faptului că s-a născut cu o malformaţie gravă la degete, a învăţat singur să tundă.  

Acum, visul lui este să își deschidă propriul salon.

Ionuţ s-a născut cu o malformație la degetele de la ambele mâini. A fost supus la mai multe operații complicate, moment în care a spus că el nu o să trăiască ca un infirm.

Până să își descopere pasiunea pentru tuns a încercat și alte meserii. Însă, nu mereu a fost văzut ca un om normal de cei din jur.

Ionuţ Gârbea: ”Motivaţia a fost că întotdeauna am primit refuzuri şi trebuia să reuşesc cumva în viaţă.” Reporter: Ce te-a motivat? Ionuț Gârbea: ”La început, poate neîncrederea oamenilor. Asta m-a motivat şi m-a încăpăţânat.”

A vizionat numeroase tutorialele de pe internet, iar astfel a învăţat să tundă. La început a exersat pe familie și apropiați, iar după aceea s-a dus vorba despre talentul lui şi au început să apară şi primii clienţi adevăraţi.

Citește și
maini batatorite
Povestea unui român exploatat în Italia. „Mi-au dat 50 de euro pe patru luni și mi-au încărcat cartela”

Client: ”De patru ani doar la el mă tund. Nu am schimbat hair stilistul până acum şi nici nu o să îl schimb prea curând, deoarece pune pasiune şi îşi face treaba cum trebuie”.

Încrederea în sine a obținut-o în timp, după ce a acumulat şi experiență, și aprecierea celor din jur. Acum nu se consideră un infirm şi este convins că mainile lui nu sunt o piedică.

Ionuţ Gârbea: ”Nu aveam instrumentele necesare, nu aveam scule profesionale, şi atunci bineînţeles că dura mai mult. Dacă la început îmi lua două ore, acum o jumătate de oră maxim.”

Familia l-a susţinut încă de la început, iar acum sunt toți mândri de el.

Costel Gârbea, fratele lui Ionuț: ”Pentru un om cu mâinile lui, să ia o iniţiativă, să se ridice, chiar am fost mulţumit.”

Acum, Ionuț încearcă să facă tot posibilul să își vadă visul împlinit - să îşi facă propriul salon și să fie printre cei mai buni din domeniu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult