Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii l-au prins pe cel care a tras cu un pistol dintr-o mașină, în mers, în București. Momentul a fost filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Focuri de armă trase dintr-o mașină, în mers, s-au auzit pe o stradă din sectorul 5, iar momentul a fost surprins de un participant la trafic. După săptămâni de căutări, polițiștii l-au găsit pe cel responsabil.

Potrivit anchetatorilor, cel care ar fi tras focurile de armă ar fi un adolescent în vârstă de 15 ani.

Imaginile au fost înregistrate de o cameră de bord la mijlocul lunii septembrie și, tot atunci, Poliția Capitalei a fost sesizată, printr-un mail, de existența acestui videoclip pe o platformă de internet.

În imagini se vede cum pasagerul din dreapta șoferului, adolescentul de 15 ani, scoate pe geam un pistol și trage în sus mai multe focuri de armă.

În imagini se aud cel puțin cinci focuri repetate de armă. Din septembrie până în prezent, polițiștii de la Serviciul de Arme și Explozivi au făcut mai multe investigații, iar acum au descins la o adresă din Capitală. Se pare că imaginile au fost filmate în Sectorul 5 al Capitalei.

Citește și
poliția sua
Atac sângeros în SUA. Cel puțin patru persoane au fost ucise într-o zonă de divertisment

Marți l-au dus la audieri la serviciul de arme pe adolescentul de 15 ani, bănuit că a atras acele focuri de armă. Se pare că pistolul ar fi fost unul neletal. Cel mai probabil ar fi vorba despre un pistol cu bile, iar în acest caz anchetatorii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și pentru uz de armă fără drept.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult