Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru zile de vacanţă. De ce n-a vrut un șofer să meargă pe traseul recomandat de GPS

Your browser doesn't support HTML5 video.

De joi, pentru foarte mulţi dintre români încep patru zile de vacanţă. În aceste condiţii nu vă avântaţi pe şosele. Autorităţile au anunţat că vor fi cu ochii pe şoferi peste 7.000 de poliţişti, ajutaţi de 300 de radare.

Oamenii şi-au făcut aprovizionarea pentru o escapadă la grătar ori pe la rude. Cei care nu vor bătăi de cap în ziua plecării, au data iama în magazine cu o listă lungă de cumpărături.

Gabriela: "Dovlecei, roşii, cartofi, produse de pus pe grătar, iaurt, smântâna şi caşcaval. Plecăm de la noi de acasă, ne ducem la bunici la munte, ne strângem cu prietenii."

Cei care au ales muntele, au sperat că dacă pleacă încă de azi, traficul va fi mai lejer, dar s-au înşelat. Pe DN1, între Nistoresti şi Comarnic, s-a circulat bară la bară.

Șofer: Mi-a dat GPS-ul pe Vălenii de Munte si n-am vrut să o iau că am zis ca e liber astăzi.

Citește și
Sfanta Maria, vacanta, gratar, sarbatoare, distractie
"La mulţi ani Măriilor, să fie sănătoase şi iubite!" Cum au petrecut românii de Sfânta Maria

Reporter: Și cum e?

Șofer: Foarte aglomerat.

În cazul în care nu aveţi maşina, CFR Călători a introdus între 14 şi 18 august un tren suplimentar pe ruta Bucureşti - Constanta.

Dacă plecaţi cu maşina la munte sau la mare trebuie să ştiţi că pe toate drumurile naţionale, dar şi pe autostrăzi veţi întâlni zilele acestea peste 1200 de poliţişti numai de la Rutieră. Agenţii vor acţiona cu 300 de aparate radar. În plus, circulaţia va fi supravegheată şi din aer cu ajutorul elicopterelor.

Iar pe străzi, vor fi în total peste 7000 de poliţişti, în locurile de pelerinaj, la munte, dar şi la mare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult