Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără mamă are nevoie de ajutor după ce a adus pe lume patru copii, în urmă cu un an. Părinții abia fac față cheltuielilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mare bucurie a adus și o mulțime de provocări pentru doi părinți într-o familie din județul Iași, în urmă cu un an. Atunci, o tânără de 36 de ani a adus pe lume patru copii. Mai avea deja doi, iar casa s-a umplut de cei mici.

Acum, familia are nevoie de ajutor că să le poată oferi tuturor strictul necesar, de la lapte praf și pampers, la haine sau medicamente.

Iulia, Antonia, Pavel și Marc au un an și o lună. S-au născut în martie 2022, la maternitatea Cuza Vodă din Iași, după o sarcină pe care mama lor, Ecaterina, a dus-o cu bine la capăt. Femeia, de 36 de ani, nu se aștepta, la început, să nască patru copii. După monitorizarea sarcinii, când a aflat, atât ea, cât și soțul, dar și ceilalți doi băieți de acasă- de 18 și respectiv 12 ani- au rămas fără cuvinte. Ecaterina Silvestru, mama: „A fost un șoc, nu am putut să cred că am chiar patru”.

Reporter: Cum e viața cu cei patru copilași?

Mama: „E frumoasă, dar e grea că stăm amândoi acasă, avem nevoie și de bani, și de lapte, și de pampers, ce este necesar pentru ei”.

Citește și
baietel transplant
Miracol în Săptămâna Mare. Un băiețel de patru ani a primit o nouă șansă la viață. Avea nevoie de transplant de rinichi

Acum, părinții abia fac față cheltuielilor cu banii din alocație.

Petru Gafon, tatăl copiilor: „Din puținul pe care îl avem, tragem de dânșii, ca să ajungem de la o lună la alta. Orice ajutor este binevenit, detergent, lapte, praf, pampers, spălăm câte 2-3 mașini pe zi”.

Și cei doi băieți mai mari ai cuplului își ajută zilnic familia, cum pot.

Gheorghiță, copil: „Trebuie să încercăm să îi ajutăm. Stau cu ei, îi schimb”.

Primul care a venit în sprijinul familiei a fost preotul misionar Dan Damaschin, de la Asociația Glasul Vieții. El le-a asigurat celor patru frățiori, lunar, lapte praf, pampers și medicamente, atunci când a fost nevoie.

Cei interesați să îi ajute pe copilași o pot face la numărul de cont RO54CRCOX240100000562601 deschis pe numele mamei copiilor, Ecaterina Silvestru.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult