Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă speranță pentru 6 copii rămași orfani. Riscau să fie luați de lângă bunică, fără o casă a lor. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Echipa „Visuri la Cheie” a ajuns, miercuri, în localitatea Cumpăna din județul Constanța, la familia Dascălu, formată din șase copii și bunica acestora.

În ciuda greutăților, bunica a depus eforturi pentru a-și crește exemplar cei șase nepoți rămași orfani de ambii părinți. 

Cu șase ani în urmă, tatăl copiilor, fost militar, a decedat din cauza unui atac vascular cerebral, astfel că soția sa a fost nevoită să-i crească singură pe cei șase copii. Aceștia locuiau într-o casă foarte mică, oferită de un prieten de familie și, în ciuda dificultăților financiare, copiii au avut mereu rezultate bune la școală, au primit burse de merit și au fost medaliați la gimnastică aerobică sau baschet.

Citește și
Roxana - fetita de 9 ani din Vaslui
Un nou început pentru familia Roxanei, fetița de 9 ani din Vaslui: „S-a schimbat viața mea”

Tragedia nu s-a oprit aici. Anul acesta, de Paște, copiii și-au pierdut și mama, în vârstă de 43 de ani. Femeia a murit din cauza cancerului de colon.

Din acel moment, bunica Uta a rămas capul familiei, iar fratele cel mai mare, Cristian, s-a angajat ca ajutor de ospătar în vacanțe și în weekenduri, ca să-și ajute frații, deși este încă elev.

Din cauză că nu aveau propria locuință, copiii riscau să fie luați de lângă bunică. Cu ajutorul donațiilor, familia a reușit să strângă o sumă pentru a-și cumpăra o casă, însă au rămas fără fonduri pentru a o mobila și utila.

Echipa „Visuri la Cheie” le-a îndeplinit dorința, oferindu-le o locuință plină de lumină, culoare și multă căldură.

Vedeți reacția familiei Dascălu când își vede noua locuință în VIDEO.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult