Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie cercetată penal pentru furt a ajutat o vecină să scape de un jaf prin ”metoda accidentul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie din Bacău, cercetată penal pentru un furt de la o casă de amanet, este acum personaj pozitiv într-un alt dosar. Ea a ajutat o vecină să scape de niște tâlhari care se pregăteau să o păcălească prin metoda ''Accidentul''.

În cele din urmă, indivizii au fost prinși în flagrant.

O femeie de 80 de ani din comună Helgiu a primit un telefon, prin care era anunțată că fiul sau ar fi lovit un om cu mașina. Iar ca să îl scape pe băiat de pușcărie, ”trebuia” să plătească 10.000 de euro.

Bătrâna a pregătit toți banii din casă și urma ca un necunoscut să vină să îi ia de la poartă. În timp ce victima vorbea la telefon cu tâlharii, o vecină a venit la ea ca să o cheme la o pomană.

Aceasta a auzit ce se pregătea să facă bătrâna, a înțeles că era vorba de o înșelăciune, așa că i-a alarmat pe cei din familia pensionarei. Oamenii au luat imediat legătura cu Poliția.

Citește și
metoda accidentul
Bătrână de 87 de ani, jefuită prin metoda ”accidentul”. ”Mi-a luat Dumnezeu capul!”

Filotica Băngălău - fiica victimei: ”M-a sunat cumnata mea, că a sunat-o o vecină de-a lui mama, care s-a dus la ea să o cheme la pomană. Mama vorbea la telefon și femeia a așteptat. În timpul asta a auzit ce vorbea mama. Mama i-a făcut semn să plece că are un necaz mare și nu poate să mearga la ea. Femeia a plecat acasă și a suspectat că nu e ceva normal și a sunat-o pe cumnata mea.”

Într-un final polițiștii au prins-o pe suspectă.

Filotica Băngălău - fiica victimei: ”Poliția și-a dat seama că ea este și imediat a acționat. Au ieșit și polițiștii și soțul meu și au cuprins-o din trei părți și au prins-o".

Cătălina Creţu - IJP Bacău: ”Polițiștii au depistat în flagrant o femeie de 38 de ani din Moineşti în timp ce încerca să ridice suma de 6900 de euro și 10000 de lei de la o batrână de 80 de ani. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.”

Vecină care a împiedicat înșelăciunea este cercetată la rândul ei de polițiști. În vara anului trecut, a înscenat un jaf la o casă de amanet din Onești. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere.

Femeia s-a îmbrăcat ca un bărbat angajat la Salubritate și a intrat în clădire, unde s-a făcut că o lovește pe fiica sa, care lucra în firmă. Apoi a furat aproape un kilogram de aur din seif.

Mama și fiica au fost deconspirate ulterior, pe baza imaginilor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult