Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O asistentă medicală, mama unei fetițe de 8 ani, are nevoie de ajutor. Cum puteți dona

O asistentă medicală angajată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu în vârstă de doar 36 de ani a fost diagnosticată de curând cu tumoră malignă pleurală-mezoteliom pleural epiteloid.

 

Maria Păunescu, mama unei fețite de 8 ani, a primit recent cruntul diagnostic.

Tânăra are nevoie de o intervenție chirurgicală și radioterapie, la o clinică din Viena, însă tratamentul este foarte costisitor.

Cei care își doresc să o ajute pe Maria o pot face printr-o donație în conturile:

LEI: IBAN: RO86INGB0000999909055574 EURO: IBAN: RO48INGB0000999909055579

Cod SWIFT: INGBROBU

„Împreună pentru Maria,

După ce și-a dedicat 15 ani din viață îngrijind pacienții, Maria Păunescu asistentă în vârstă de 36 de ani angajata în serviciul UPU la Spitalul Județean Târgu Jiu și mama a unei fetițe minunate de 8 ani a primit un diagnostic dezarmant: tumora maligna pleurala-mezoteliom pleural epiteloid. Familia ei are nevoie de sprijin financiar urgent pentru tratament constând într-o intervenție chirurgicală radicală și radioterapie la o Clinică specializată în asemenea patologie din Viena. Fiecare putem contribui printr-o donație pentru a-i putea salva viața, pentru ca ea să poată contribui la salvarea altor pacienți în serviciul de urgență. Fiecare donație sau share îi poate salva viața”, este mesajul postat pe Facebook.

Citește și
Ucis la restaurant
Bărbat ucis în timp ce le plătea mesele celor săraci și împărțea bancnote de 20 de dolari

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult