Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă din Huși a dispărut de 2 săptămâni, după ce s-a certat cu sora mai mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

O familie din județul Bacău nu mai are liniște de două săptămâni, de când fata cea mică a dispărut de acasă fără urmă.

Adolescenta de 16 ani locuia singură într-o garsonieră din oraşul Huşi. Sora mai mare o ajuta cu bani să stea acolo, pentru ca mezina să poată merge la școală. Cele două s-ar fi certat acum, iar apoi fata a dispărut, ameninţând că îşi va lua viaţa, spun anchetatorii. Zeci de poliţişti și pompieri au căutat-o și joi în oraș și în împrejurimi, dar fără succes.

După ce până acum au încercat să dea de adolescentă la prieteni, la rude şi au dat-o inclusiv în consemn la frontieră, joi dimineaţă, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au periat pădurile şi lacurile din apropierea oraşului Huşi. Poliţia de Frontieră face căutări şi la râul Prut, cu bărci şi echipamente specifice. Inclusiv un câine de urmă a fost adus în zonă.

Dispariţia s-a produs după ce adolescenta ar fi avut o dispută cu sora să mai mare, care s-a întors acasă în concediu, din Anglia, unde munceşte.

Căutările vor continua. Cei care au informaţii despre adolescentă sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult