Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”Motoiepurașul” din Turda. Vânătoare de ouă de Paște printre motociclete: ”Foarte încântați, foarte grăbiți”

Your browser doesn't support HTML5 video.

300 de copii au pornit la vânătoare de ouă în Parcul Central din Turda, printre sute de motociclete. ”Motoiepurașul”, organizat de motocicliștii din județul Cluj, le-a oferit micuților o experiență de neuitat.    

Ploaia nu i-a descurajat deloc pe copiii nerăbdători să pornească în căutarea ouălor de Paște.

Au alergat printre sutele de motoare din parc, ca să strângă cât mai multe. Indiferent dacă au avut mai mult sau mai puțin succes, cu toții au fost premiați...

Claudia Balfi, motociclistă: ”Foarte încântați, foarte grăbiți. Fiecare cu coșulețul lui. Care mai multe, care mai puține, așteptând răsplata.”

După vânătoare, copiii au văzut cum arată și cum funcționează un motor. Entuziasmul și emoția simițite atunci când au auzit sunetele puternice i-au făcut să accelereze fără frică.

Motocicliștii experimentați le-au explicat copiilor și ce înseamnă respectul în trafic pentru cineva pe motor.

Citește și
donare sange motociclisti
Peste 150 de motocicliști s-au mobilizat, în Ploiești, pentru a salva vieți: „Vino cu venele, donează sânge și totul e OK”

Mihai Diță, organizator: ”De fiecare dată, copiii s-au bucurat. Părinții la fel. Dacă la prima ediție am avut undeva în jur de 100 de copilași prezenți, anul trecut 150, astăzi s-au dat 300 pachete pentru fiecare copil.”

”Motoiepurașul” din Turda a ajuns la ediția cu numărul trei, iar organizatorii se bucură că, încet-încet, acest eveniment devine o tradiție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult