Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fetița din Vaslui care își dorea ”piure cu carne” a primit o casă de Crăciun

Roxana, fetița din Vaslui care povestea că merge adesea flămândă la școală și ar vrea să mânânce piure și carne, își va petrece sărbătorile în casă nouă.

Ajutoarele Moșului au fost vrednice și, în doar două luni, au terminat locuința pentru copilă și familia ei, greu încercată de soartă.

Visul a devenit realitate și datorită românilor cu suflet mare, care au donat, mișcați de povestea micuței care vrea să ajungă într-o bună zi medic.

"Hai, copilași, veniți cu toții. Primește această cheie din partea noastră. Și voi la fel. Fiecare să aveți cheița voastră. Hai să vedem căsuța!"

Roxana, fetița care în urmă cu aproape trei luni impresiona o țară întreagă cu o dorință de o simplitate dureroasă - să mănânce piure și carne - a pășit emoționată în nouă ei casă.

Citește și
Cristina
Mobilizare impresionantă pentru Roxana, fetița din Vaslui care își dorea un piure cu carne. ”O casă nouă până de Crăciun”

Cei de la Asociația Casa Share au început lucrările la scurt timp după ce au aflat povestea copilei.

Roxana: "Voi sunteți Moș Crăciun pentru mine. Mi-ați făcut casă, mi-ați adus haine."

De acum, Roxana, cei patru frați ai ei și părinții lor vor începe o viață nouă în căminul complet mobilat și utilat, la care nici nu visau.

Mama Roxanei: "Frumos, peste tot, cum s-a lucrat. Nici acum, mă uit așa, nu îmi vine să cred, parcă e casa altei persoane."

Voluntar: "O mică parte din casă e și munca mea, sunt mândru de asta. O voi ajută pe Roxana să ajungă doctoriță, cum a promis. Sunt impresionat."

Bogdan Tănasă, fondatorul Asociației Casa Share: "Am venit și am văzut, nu se putea sta în casa aceea care se dărâma, trebuia să facem o casă nouă. Astăzi sunt fericit, pentru asta muncesc eu. Suntem înainte de Crăciun. Ați văzut bucuria pe fețele acestor copii?"

Aceasta este casa cu numărul 19 construită de fundația din Iași.

Roxana: "Vă doresc Crăciun fericit tuturor!"

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult