Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mii de români și-au început vacanța, departe de țară. ”Salutări din Bali! Am ales această destinație ca orice român”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe litoralul bulgăresc sau grecesc, mii de turiști români au început vacanța cu încântare, au făcut deja plimbări lungi și au încercat apa.  

Există și categoria românilor care și-au împlinit un vis în această vacanță și au ajuns în locuri mult mai însorite, cu palmieri.

”Salutări din Bali, după cum vedeți vremea e superbă. Am ales această destinație ca orice român care își dorește o vacanță exotică și am profitat de zilele libere de 1 și 5 iunie, coroborat cu câteva zile de concediu”.

Mihai și Luminița au ajuns marți în Bali și nu vor să rateze niciun minut din această vacanță.

Mihai: ”Am ales un sejur de 7 zile, timp în care dorim să vizităm cât de mult putem, să ne bucurăm de arta culinară și de tot ce ne poate oferi Bali".

Citește și
turist
Doi turiști olandezi au rămas blocați o noapte întreagă în canionul Valea lui Stan. Cum au fost descoperiți

Ei sunt mai degrabă excepția, pentru că cei mai mulți dintre românii care și-au făcut bagajele de vacanță sunt în Grecia și în Bulgaria.

”- Suntem în Halkidiki, eu și cu prietena. Motivele au fost financiare, aici oricum este mai ieftin decât în Romania. Este chiar soare cald, chiar pot spune că nu se poate sta la soare zilele astea.

- Care sunt planurile voastre?

- Mare și soare!".

”Am ales raportul calitate-preț, noi ne simțim excelent”

Turiști: ”Am ales raportul calitate- preț, noi ne simțim excelent, suntem pentru patru nopți, suntem 12 familii, ne simțim foarte bine, vorbim mai mult românește, chiar dacă e în Bulgaria".

Stațiunile de la sud de Dunăre au început să se umple încă de joi, iar hotelierii confirmă că au ajuns la capacitate maximă. În Nisipurile de Aur, de exemplu, nu mai există nicio cameră liberă.

Angelica Chirică, manager marketing resort Nisipurile de Aur: ”Aseară la 11 încă ne mai cereau camere, dar sunt epuizate de cel puțin 3 săptămâni. Majoritatea au ales hotelurile de 3 și 4 stele, regim all inclusive, piscine exterioare, deoarece vremea este foarte bună, apa mării a început să se încălzească, deci pot merge la plajă''.

Pentru un sejur de 4 zile în Bulgaria, agențiile de turism au avut oferte de cazare care au pornit de la 124 de euro, de persoană.

În Grecia, sejururile de o săptămână au început de la 268 de euro, iar în destinațiile exotice prețurile au plecat de la 800 de euro. În Thailanda, de exemplu, și 1.300 de euro în Bali. În funcție de hotel și tipul de masă ales, tarifele au urcat semnificativ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult