Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Micuța Anya are nevoie de tine. Diagnosticată cu o gravă malformație la inimă, o poți ajuta să trăiască

Noi ne-am mobilizat pentru a o ajuta pe micuța Anya, în vârstă de 2 ani și 6 luni. Ne ambiționăm să o trimitem la Boston pentru că inima ei să bată normal. Implică-te și tu!

 

Povestea Anyei

 

Nu se născuse încă atunci când a fost diagnosticată cu o gravă malformație la inimă – atrezie de valvă pulmonară -, valvă care duce sângele de la inima la plămâni nu era dezvoltată normal și nu se deschidea.

În plus, ventriculul drept era hipertrofiat (peretele ventriculului drept al inimii era îngroșat).

De atunci a trecut prin cinci operații diverse, iar recent părinții ei au găsit o soluție la cea mai bună clinică din lume pentru cardiologie congenitală, Boston Children Hospital (din SUA).

Acolo ar fi posibilă corecția ventriculului drept, care ar pune capăt celei mai mari probleme. Iar această intervenție e bine să fie făcută cât mai curând, pentru că altfel starea de sănătate a Anyei s-ar înrăutăți și micuța ar face insuficientă cardiacă.

Cum o poți ajuta pe Anya

 

Costuri operatie: 146.000 USD

Stransi deja din donatii: ‼️ 72.000 USD

Cum poti ajuta:

✅ SHARE catre prieteni, cunoscuti

✅ SMS la 8828 cu textul "ANYA" (donezi 2 euro)

✅ Virament bancar in contul parintilor:

Titular : ADRIANA UNGUREANU IBAN : RO25 RZBR 0000 0600 0814 6100 Moneda : RON Nume banca : Raiffeisen Bank Cod Swift : RZBRROBU

Titular : ADRIANA UNGUREANU IBAN : RO49 RZBR 0000 0600 2039 5119 Moneda : EUR Nume banca : Raiffeisen Bank

✅ Plata online, cu cardul, in contul Asociatiei: Link2pay Mobilpay (plata securizata cu cardul): http://mpy.ro/1j0tt9ner

✅ Iar daca esti persoana juridica, poti dona in baza unui contract de sponsorizare (suma care se deduce din impozitul pe profit):

Asociația POT SĂ AJUT CIF: 36091050 RO54BTRLRONCRT0349958001 Banca Transilvania

Toate sumele donate vor fi directionate INTEGRAL catre Anya

Totodată, sâmbăta aceasta se organizează trei târguri simultane unde se vor strânge donații, iar de la ora 17.00, se organizează un eveniment cartitabil în cadrul Centrului Cultural Teghes (aparține de Domnești).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult