Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Metoda prin care doi bulgari jefuiau mașinile românilor, fără să lase absolut nicio urmă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi bulgari bănuiți că au jefuit mai multe autoturisme în București, au fost reținuți la frontieră chiar înainte să fugă din România.

Suspecții - spun polițiștii - s-ar fi folosit de echipamente electronice de bruiere ca să poată intra în mașini fără probleme!

Bulgarii erau urmăriți încă din luna septembrie, când un bucureștean a reclamat la poliție faptul că cineva i-a pătruns în mașină în mod inexplicabil, de unde i-a furat 6000 de lei. După câteva luni de investigații, anchetatorii din sectorul 1 au stabilit ce s-a întâmplat și au pus mâna pe suspecți.

Bulgarii erau dotați cu dispozitive electronice cu care bruiau semnalul transmis de telecomanda mașinii către mașină și împiedicau în acest fel blocarea ușilor.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi ca de fiecare dată când folosesc o telecomandă pentru închiderea ușilor să verifice și portiera, ca să se asigure că este închisă.

Citește și
ambulanta
Accident grav pe un bulevard din Constanţa. Cât de beat era unul dintre şoferi

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult