Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul unui tânăr colindător: ”Am scris pe afiș că nu primim bani”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spiritul Crăciunului a cuprins ţara întreagă, iar colindele răsună la fiecare colţ de stradă.

În fața concertelor spontante în tramvai, în pasajele oraşelor sau chiar în aglomeratele gări, românii se opresc măcar pentru o clipă să simtă magia.

De doi ani, Andrei merge din casă în casă, alături de ceata sa de colindători. S-au cunoscut la Biserica Tălpălari din Iaşi, iar acum fac echipă.

Andrei: "Prin asta noi vestim naşterea, nu mergem să facem impresie artistică sau să strângem bani. Pe afişul pe care l-am pus am scris că nu primim bani, aşa că suntem răsplătiţi cu mere, colaci, nuci."

Tot în Iaşi, reprezentanţii Acţiunii Catolice colindă prin tramvaie şi datorită lor o banală călătorie se încheie cu zâmbetul pe buze.

Citește și
mos craciun
Cum au încercat elevii să se convingă că sunt vizitați de adevăratul Moș Crăciun

În gara din Arad, a răsunat corul Filarmonicii.

Femeie: ”Este extraordinar, este un mod de a sărbători Crăciunul şi pentru cei care călătoresc. Eu nu călătoresc, dar am venit special să văd. În fiecare an vin de când se organizează şi mi se pare minunat. Sărbători fericite!”

Într-o comună din Bistriţa, la Budeşti, primarul şi preotul duc mai departe tradiţia.

Iar la Cluj, peste 500 de poliţişti au organizat un concert caritabil, împreună cu Asociaţia Bearded Brothers. Au vrut să strângă bani pentru o ambulanţă, care va fi donată SMURD-ului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult