Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Masa de Crăciun la fast food și distracție în mall. "Alea au fost aşa aperitiv."

Your browser doesn't support HTML5 video.

În prima zi de Crăciun, mall-urile au fost deschise, după prânz. Spre bucuria multora, care s-au săturat de stat acasă.

Cei care au mâncat sarmale, cârnaţi şi cozonac acasă au vrut să dea jos caloriile şi au dat câteva ture de patinoar.

Alţii însă au spus că mâncarea tradiţională nu mai e la modă şi au mâncat de Crăciun aripioare sau hamburgeri şi cartofi prăjiţi.

La căţărat sau pe patinoar, prima zi de Crăciun merge bine cu mişcare, mai ales dacă e în familie. "Noi, de Crăciun, îl petrecem în familie şi ne şi distrăm şi ne simţim şi bine. Patinam frumos, mergem la film!"

Aglomeraţie nu a fost doar la patinoar, ci şi la zona de mâncare fast-food, unde au ajuns cei care nu vor să mănânce sarmale şi toba. "Alea au fost de dimineaţa înainte să ne apucăm de masă. Alea au fost aşa aperitiv."

Citește și
mos craciun poiana brasov
Moş Crăciun a coborât în rapel de pe acoperişul unui hotel în Brașov. Reacțiile copiilor

"Nu mai se poartă, gata. Cola şi aripioare, gata. "

Un tânăr, în schimb, cauta un cadou pentru iubita lui, deşi au trecut doar câteva ore de când a venit Moş Crăciun. A luat cât se poate de în serios expresia că decembrie este luna cadourilor. Tânăr: "O brăţară, un lanţ, un inel. "

Mătuşa iubitei: "Eu sunt mătuşa iubitei lui şi îl ajut. Nu e nicio zi, doar că el o iubeşte tare mult şi îi face cadouri zilnic aproape. "

Cele mai multe mall-uri au program normal în a doua şi a treia zi de Crăciun. Programul mall-urilor şi supermarketurilor de Crăciun poate fi consultat aici.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult