Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marian Godină, poveste revoltătoare despre un taximetrist și o mamă fără bani de cursă: ”I-a luat laptele!”

Marian Godină a postat pe blogul lui o poveste revoltătoare, care îl are în prim plan pe un taximetrist care a avut un comportament incalificabil față de o femeie aflată într-o situație delicată.

”Stăteam de vorbă cu colegul meu când a venit la noi o femeie cu ochii în lacrimi. Avea două plase mari, care păreau destul de grele, iar lângă ea era o fetiță de vreo patru ani. Ne-a spus că primise de la serviciu nişte bonuri de masă cadou de Crăciun şi a fost cu ele la cumpărături”, începe povestea Marian Godină, pe blogul său.

Polițistul a aflat de la femeie că era văduvă și că și-a luat fetița cu ea la cumpărături pentru că nu avea cu cine să o lase acasă. La întoarcere, în stația de autobuz, fetița a început să se plăngă de frig, așa că mama a luat un taxi.

Pentru că avea doar 10 lei la ea, femeia i-a spus șoferului să oprească când a văzut că aparatul arăta 9 lei. 

”Șoferul a oprit nervos, reprosându-i că i-a spus altă destinație. Când a oprit ceasul, aparatul arată 12 lui. Femeia a scos cei 10 lei și i-a spus că doar atâta are. După câteva înjurături, taximetristul s-a întors spre bancheta din spate, unde se afla mama cu fetița, și i-a luat din plasă o cutie cu lapte, spunându-i că o ia în locul celor doi lei, după care a țipat să coboare și să meargă pe jos dacă n-are bani”, continuă povestea Godină.

Godină a spus că șoferul nu va primi nici măcar o mustrare pentru gestul lui pentru că femeia nu a dorit să depună o reclamație. În schimb, polițistul i-a făcut urări de sărbători VEZI AICI

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult