Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La 16 ani, a suferit o comoție cerebrală și trebuie operată urgent. Cum o puteți ajuta

Raluca Ștefania se luptă cu o malformație a creierului și a suferit o comoție cerebrală. Șansa ei la viață este o operație în străinătate.

 

Tânăra de 16 ani a acuzat dureri mari de cap și stări de vomă în urmă cu câteva zile, iar medicii au descoperit că a făcut comoție cerebrală cu hemoragie.

Raluca a ieșit din comă, dar are nevoie de operație în străinătate pentru a trăi. Intervenția costă peste 350.000 de lei, iar familia are nevoie de ajutor pentru a strânge suma.

Puteți dona online, pe Facebook, în pagina de strângere de fonduri, AICI.

De asemenea, puteți dona în următoarele conturi:

Citește și
Salvati Copiii Romaniei - Ovidiu
La 15 ani, detestă școala, iar vecinii se tem că îi va omorî. Cum a vrut mama să-l salveze

RO62INGB0000999903727699 - RON RO49INGB0000999909240540 – EUR

Conturile sunt deschise la ING pe numele mamei, Mădălina Caravan.

Cum a descoperit boala de care suferă:

 

”În seara de 9 iunie 2019, Raluca a început să acuze dureri mari de cap, urmate de stări de vomă și stare de inconștiență. A fost preluată de cadrele medicale de la Spitalul Grigore Alexandrescu, care i-au făcut primele investigații, iar la scurt timp părinții aveau să primească cea mai cutremurătoare veste: copilul nu avea șanse să trăiască până dimineață, făcuse COMOȚIE CEREBRALĂ, CU HEMORAGIE.

Raluca are 16 ani, este un înger de copil, iar Dumnezeu a vegheat ca ea să iasă din comă a doua zi și să permită doctorilor să îi facă investigații amănunțite. Diagnosticul este unul tragic, Raluca suferind de o malformatie a creierului pentru care sunt necesare intervenții de urgență.

Din păcate sistemul românesc nu permite ca această operație să fie realizată în siguranță la noi. Șansa ei se află într-o clinică din străinătate și în mâinile noastre, cei care o putem ajuta să ajungă cât mai repede acolo.”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult