Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident violent. Un tânăr a aruncat cu sticle incendiare în sediul PSD Giurgiu

Procurorii au deschis un dosar penal după ce un tânăr din municipiul Giurgiu a aruncat cu sticle incendiare în sediul PSD Giurgiu. 

"Am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr ar fi aruncat cu o sticlă spre sediul PSD. În urma sesizării, a fost identificat autorul, pagubele sunt nesemnificative, dar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere", a declarat comisar şef de poliţie Cătălin Constantin Georgescu, potrivit Agerpres.

Conform acestuia, acţiunea a fost una individuală și nu s-a produs în timpul vreunui protest.

Tânărul este cercetat în libertate, a precizat Georgescu.

"Această acţiune s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproximativ la orele 4:00, şi au fost de fapt două sticle incendiare, cu motorină probabil, pentru că s-a cunoscut locul unde a ars. Nu sunt pagube, doar urme pe zid, pentru că prima a lovit în zid, iar cu a doua a vrut probabil să spargă uşa, dar a ricoşat în zid şi apoi în gard, unde s-a stins şi se şi vede un pic ars. La ora aceea, nu ştiu cine a sunat la 112, probabil trecători sau cetăţenii care locuiesc în blocurile din apropiere", a mai precizat Mariana Brăgaru, de la Biroul de Presă al IPJ Giurgiu.

Citește și
Proteste Piata Victoriei
Noi proteste în București și în țară. 500 de persoane în Piața Victoriei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult