Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hotel de 5 stele din București, amendat de ANPC din cauza mizeriei. ”Poate va rămâne cu o stea, restul le va găsi pe cer”

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a extins verificările la camerele Hotelului Radisson Blue din Bucureşti pe 11 februarie, iar în urma controlului a aplicat o amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei,  

"Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a extins verificările la camerele Hotelului Radisson Blue din Bucureşti şi pe 11 februarie 2022, pentru a vedea modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor de către operatorul economic S.C. Nemo Investement Vehicle S.A., deţinătorul acestuia, dat fiind cele constatate cu o zi în urmă, în unitatea de cazare de 5 stele. Au fost controlate alte 94 de camere, la 46 dintre ele înregistrându-se nereguli importante, respectiv, la aproape jumătate din totalul celor verificate în aceeaşi zi", potrivit unui comunicat al instituţiei.

În urma verificărilor, comisarii ANPC au aplicat încă o amendă contravenţională, în valoare de 10.000 lei, şi au dispus oprirea temporară a prestării serviciilor pentru cele 46 de camere cu deficienţe, până la remedierea acestora.

Constantinescu: ”Dacă o ținem tot așa, ajungem să aducem stele de pom de iarnă, de acasă”

"Altă zi, altă stea care cade! Dacă o ţinem tot aşa, ajungem să aducem stele de pom de iarnă, de acasă. Este de toată jena! Vom face adresă către autorităţile competente, pentru a fi reevaluată clasificarea acestui hotel, poate va rămâne cu o stea şi jumătate. Restul le va găsi pe cer, în prima noapte senină!", a afirmat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

Potrivit comunicatului ANPC, neregulile constatate au fost: existenţa unor pereţi murdari; utilizarea unor piese de mobilier cu porţiuni exfoliate, pătate sau rupte.

Citește și
mega image
Muște moarte și gândaci de bucătărie la două magazine Mega Image din București. ANPC a aplicat sancțiuni

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult