Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ghiozdane şi rechizite şcolare pentru copii nevoiași, oferite de voluntari din Bacău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mulți dintre elevii României încep anul școlar fără ghiozdane noi. Iar când vine vorba despre rechizite, părinții reușesc cu greu să le cumpere cele necesare.

În ajutorul acestor copii sărmani care vor să învețe din dorința de a avea o viață mai bună vin voluntarii. În județul Bacău, de pildă, sute de puști vor păși luni în clasă cu tot ce au nevoie datorită unor oameni cu suflet mare.

Cu nerăbdare și mult entuziasm, așa au fost așteptați voluntarii de cei peste o sută de copii din comuna Berzunți din județul Bacău. Odată primite ghiozdanele colorate, echipate complet, puștii au început să le analizeze cu atenție. Iar bucuria li se citea pe chip.

La vederea rechizitelor, părinții micuților au răsuflat ușurați, cu gândul că începutul de an scolar nu va mai fi umbrit de atât de multe neajunsuri.

Reporter: „Cât de greu este să daţi la toţi copii ce au nevoie pentru şcoală? Elisabeta Agâţ: Foarte greu, bani îs puţini.”

Citește și
bataie copii
Zeci de copii s-au luat la bătaie cu pumnii și picioarele în plină stradă, la Iași. Imaginile sunt șocante VIDEO

Proiectul, care vizează familiile nevoiașe din județ, a luat naștere în urma cu zece ani.

Mihai Zarzu, Asociaţia SufletEşti: „Am reuşit să strângem 700 de ghiozdane complet echipate care vor ajunge la peste 10 şcoli din judeţul Bacău şi nu numai pentru copii din medii defavorizate. Acest ghiozdan îi va ajuta în noul an şcolar.”

Elevii se întorc la școală luni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult