Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO. Ce au găsit jandarmii la protestatarii din Galați: cuțite și arme de luptă corp la corp

Jandarmeria Galați a dat publicității câteva fotografii cu obiectele care au fost confiscate de la protestatarii violenți, care au ieșit pe străzi marți seara.

Cu puţin timp înaintea manifestaţiilor, jandarmii au găsit pietre, bucăţi de marmură şi bâte. 

 

Toate erau ascunse în spatele unui monument.

 

Potrivit fotografiilor furnizate de Jandarmeria Galați, unii protestatari au fost prinși că aveau la ei cuțite și arme pentru lupta corp la corp, așa numitele box-uri.

 

Citește și
O macetă a fost confiscată de polițiști, la proteste. Unde o ascunsese un tânăr
O macetă a fost confiscată de polițiști, la proteste. Unde o ascunsese un tânăr

De asemenea, tot în Galați, un tânăr de 24 de ani avea o macetă cu lama de 40 de centimetri în maşină, intre banchete. 

Jandarmii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat şase infracţiuni la protestul de marţi seara din municipiile Galaţi şi Tecuci, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Mircea Bădin, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, la protestul din municipiul Galaţi au fost constatate patru infracţiuni cu patru autori de port ilegal de obiecte periculoase (bonuri, briceag, cuter). De asemenea, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 20.700 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi circulaţia după ora 22.00, şi un avertisment.

La protestul de la Tecuci au fost constatate două infracţiuni de port ilegal de obiecte periculoase (baston telescopic şi spray cu substanţe iritant-lacrimogene).

De asemenea, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi circulaţia după ora 22,00, şi o amendă de 500 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult