Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eleva din Mureș care a căzut de la etaj are nevoie de sânge. Riscă să rămână paralizată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apel disperat pentru salvarea elevei de 14 ani care în urmă cu o săptămână a căzut de la etajul întâi al unei şcoli generale din Târgu Mureş.

Adolescenta este şi acum internată la spitalul de Neurochirurgie din Cluj Napoca şi are nevoie de sânge grupa 0. Familia îi îndeamnă pe toţi cei care pot să doneze să specifice la centrul de transfuzii numele pacientei: Nagy Sidonia.

Fata a fost operată de două ori la coloană vertebrală, este intubată şi riscă să rămână paralizată, spun medicii.

Eleva a suferit fracturi la ambele picioare şi este în stare gravă. Iar cei care pot dona sânge pentru ea, sunt rugaţi de familie să o facă de urgenţă. Adolescenta a căzut de la un geam aflat la etajul întâi al şcolii genearale numărul şapte din Târgu Mureş.

A fost transportată la spital în stare gravă, apoi cu elicopterul la Cluj Napoca. Pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a prous incidentul, poliţiştii au audiat mai multe persoane şi au ridicat probe. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate de poliţiştii de la investigaţii criminale din Târgu Mureş.

Citește și
donatori sange
În Sfântu Gheorghe, oamenii au donat sânge într-un autobuz

În paralel la şcoala generală s-a formt o comisie care anchetează cazul. Se ştie că în şcoală se faceau nişte lucrări de reparaţii şi echipa de muncitori a lăsat un geam deschis, pentru aerisire.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult