Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi soți din Sibiu, răniți și rămași pe drumuri din cauza unei explozii care le-a distrus casa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crăciun trist de pentru doi soți din Sibiu. Răniți și rămași pe drumuri în urma unei explozii care le-a distrus casa, oamenii așteaptă de aproape 3 săptămâni să afle cine se face vinovat pentru drama lor.

Pompierii au stabilit că deflagrația a fost provocată de o acumulare de gaze, iar compania de profil face expertize, ca să afle unde a cedat instalația. Până în acest moment, nu a comunicat însă vreun rezultat.

Cei doi soți au fost răniți în explozie, iar bărbatul, care a suferit arsuri de gradul 3, abia s-a externat din spital. Ar vrea să se întoarcă în casă, însă imobilul are nevoie de reparații.

 

 

Explozia a fost atât de puternică încât cărămizile au sărit din tencuială și au ajuns în poarta vecinilor.

 

Verficarile instalației de gaz din imobil și a celor două surse de încălzire erau la zi, așa că oamenii bănuiesc că au fost scăpări din instalația stradală. Furnizorul de gaze nu confirmă, deocamdată, această ipoteză.

Mihai Predulescu, purtător de cuvânt EON Gaz: ”Cercetările sunt în desfășurare. Sunt efectuate expertize tehnice inclusiv pe rețelele din proximitatea imobilului.”

 

Laura Rodean, soția bărbatului rănit: "Ne-au promis că ne oferă medicamentația dacă nu există la spital și nu și-au ținut cuvântul nici în cazul respectiv. A trebuit să ne luăm noi. Și asta nu e totul. După toate expertizele nu ne răspund sub nicio formă."

 

Cei doi soți au de gând să acționeze în judecată societatea de distribuție a gazelor, pentru a obține despăgubiri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult