Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Delfinii au apărut în valurile din Vama Veche. În staţiune vin tot mai multe familii cu copii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vremea care s-a încălzit după o săptămână de ploi şi vijelii i-a adus pe turişti în număr mare, în acest weekend, pe litoral. Iar în valurile mării, în dreptul staţiunii Vama Veche, şi-au făcut apariţia şi delfinii.

 

Totul spre bucuria copiilor, care sunt tot mai des văzuţi, pe plaja destinată, până de curând, tinerilor iubitori de libertate. Iar pensiunile şi-au adaptat ofertele pentru familiile, cu copii.

În valurile mării superbe din Vama Veche şi-au făcut apariţia doi delfini jucăuşi.

- Am văzut delfini împreună. -Şi eu i-am văzut! -Te aşteptai? -Nu mă aşteptam.

În staţiunea destinată până de curând tinerilor rebeli, vezi tot mai des familii cu copii mici care se joacă pe plajă.

- Eu vin de 18 ani în Vamă şi s-a schimbat foarte mult, s-a comercializat foarte mult. - E sigură Vama pentru a sta cu copiii? - Depinde cât te ocupi de ei."

Citește și
Vama Veche
Distracție în Vama Veche, în primul weekend după relaxarea restricțiilor. „Acum e libertate!”

- Sunt costuri mai mari cu un copilaş? -Nu -Căutaţi ceva anume? -În primul rând confort şi curăţenie. Dacă mai sunt şi alte posibilităţi, gen piscină, loc de joacă, e şi mai bine. Am descoperit Vama de curând şi chiar suntem încântaţi."

„Este pentru prima oară şi cu copil. Este frumos! Se poate veni şi cu familia, este linişte, încă nu am descoperit Vama noaptea." spun turiștii care au venit cu cei mici.

Hotelurile, pensiunile, şi chiar campingurile şi restaurantele s-au adaptat rapid clienţilor cu copii.

Alexandru, reprezentant locație cazare: „Oferim tot ce poate să îşi dorească un copil, locuri de joacă, spaţiu de cazare la cort. Un sejur la cort costă 80 de lei, oferim duşuri şi toalete, tot, tot punem la dispoziţia clientului."

Ismail Levent, chef restaurant: „Începând de la pizza, burger, încercăm să acoperim cerinţele tuturor celor care ne calcă pragul."

Alina, administrator pensiune: „Ne vin vechii vamaioți care au făcut copii şi a trebuit să ne adaptăm situaţiei în afară de Covid. De aceea ne-am făcut şi această piscină. Avem o mică bibliotecă cu boarding games, camerele noastre sunt toate cu canapele extensibile şi extra bed. Avem o mică bucătărie pentru familiile cu copii să pregătească un mic - dejun."

Dar în Vamă e binevenit în continuare oricine.

„Nisipul e curat, e perfect! Restricţiile din România nu sunt atât de severe că în Italia"

„Am venit puţin la plajă în vacanţă, ne bucurăm de soare"

spun turiștii.

Tarifele la cazare încep de la 80 de lei la cort, cu acces la toate facilităţile, şi pot ajunge până la 200 de lei la un hotel de 3 sau 4 stele. Copiii de până în 10 ani nu plătesc nimic.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult