Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost posibil ca un tânăr să fie împușcat în cap de un glonț eșuat dintr-un poligon

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident înfiorător, petrecut într-o localitate din Gorj. În timp ce se afla pe stradă, un tânăr de 22 de ani fost împușcat în cap de un glonț eșuat dintr-un poligon în care se antrenau jandarmii.

Înainte să îl rănească pe bărbat, proiectilul a parcurs aproape 2 kilometri și jumătate.

Parchetul militar verifică acum dacă în poligon au fost respectate toate măsurile de siguranță. Bărbatul de 22 de ani tocmai terminase o lucrare în cimitirul bisericii din localitatea Măceșu și se pregătea să plece spre casă, în Târgu Cărbunești, împreună cu doi colegi.

Glonțul l-a lovit în cap în momentul în care voia să urce într-o mașină. Colegii lui l-au văzut dintr-o dată cum se prăbușește.

În momentul în care tânărul a fost rănit, în poligonul din Târgu Cărbunești jandarmii din Gorj aveau un exercițiu de tragere cu armanentul din dotare. Poligonul se află la 2 kilometri și jumătate de locul unde a avut loc accidentul. Nu este exclus ca proiectilul care l-a rănit pe bărbați să provină de aici.

Citește și
politie
Bărbat împuşcat de poliţişti după ce le-a lovit maşina cu o furcă şi a asmuţit câinele pe ei

În poligonul din Târgu Cărbunești, jandarmii au folosit pistoale și pistoale mitralieră. Gloanțele trase de cele din urmă pot atinge o țintă și la 3 kilometri distanță. Nu este însă clar dacă în poligon au fost respectate toate normele de siguranță. Parchetul Militar Timiș a deschis o anchetă. Potrivit localnicilor, nu este prima dată când gloanțele trase de militari în poligon ajung până la ei în sat. Până acum nimeni nu ar fi luat măsuri.

Bărbatul rănit de glonț a fost dus de urgență la spital, unde este internat în stare stabilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult