Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Control la STB. Inspectorii ANPC au oprit din circulație autobuze și tramvaie, pentru nereguli

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un control de amploare al inspectorilor de la Protecția Consumatorilor a avut loc, miercuri, la Societatea de Transport București (STB). 

Au fost vizate tramvaiele, autobuzele și troleibuzele. Mai multe mijloace de transport au fost oprite să iasă pe traseu.

Înainte să plece din depouri, inspectorii au controlat tramvaiele, autobuzele și troleibuzele care apartin STB. Comisarii ANPC au verificat depourile și autobazele de la Victoriei, Dudești, Giurgiului, Militari, Berceni și Titan.

Autoritățile au semnalat foarte multe deficiențe tehnice la toate mijloacele de transport controlate. De exemplu, ușile tramvaielor si autobuzelor NU se închideau complet, nu existau mânere de susținere sau acestea erau deteriorate, fără protecție și în pericol de a se rupe.

Bucăți mari din linoleu deteriorat de pe pardoseală erau dezlipite și rupte, nu existau rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, iar instalațiile de ventilație și de încălzire nu funcționau corespunzător. La fel, multe dintre mijloacele de transport în comun NU erau igienizate corespunzător.

Citește și
Nicusor Dan
Nicuşor Dan: Greva de la STB a generat pierderi de 13-14 milioane de lei

Câteva autobuze și troleibuze au fost oprite din circulație până la remedierea tuturor problemelor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult