Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazinoul din Sinaia, luminat ca în poveşti pentru nunta lui Nicolae. Rochia aleasă de mireasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nunta fostului principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a însuflețit Sinaia. Mirii au fost felicitați de sute de turiști la ieșirea din biserică, iar duminica seara au petrecut, împreună cu invitații, la cazinoul din oraș.

Luni, Nicolae și soţia lui Alina au depus flori la Monumentul Eroilor, din Sinaia. După cununia religioasă, mirii au coborât din maşinile care i-au dus spre Cazinoul din Sinaia, luminat ca în poveşti.

La cununie mireasa a purtat o rochie lungă din mătase, cu trena. Iar pentru petrecerea de la Cazinou a ales una mai lejeră. Alături le-au fost invitaţi de seamă.

Liviu Popescu, naș: "Ne bucura foarte mult prezenţa masivă a marilor familii boiereşti, care sunt plecate din perioada interbelică sau după perioada comuniştilor şi iată că s-au reunit în această seară. Mirii au făcut eforturi mari ca să ajungă în acest moment, pentru că fără sprijinul familiei este destul de greu. Noi, ca părinţi spirituali, ne bucurăm să fim alături de ei."

Doamnele, în ţinute de gală, au păşit în frumoasa clădire a cazinoului, ridicată acum un secol.

Citește și
Nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai
Nunta lui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, in IMAGINI

Din familia regală nu a participat la nunta decât sora lui Nicolae, Karina.

Custodele Coroanei, Margareta, a anunţat pe site-ul oficial ca în aceste zile se afla într-o vizită în Alsacia. Nici mama lui Nicolae, principesa Elena, nu a venit la căsătoria băiatului ei.

Luni dimineaţă, Nicolae şi Alina Maria au mers la Cimitirul eroilor din Sinaia. Aici, cei doi soţi au depus buchete de flori în memoria eroilor Primului Război Mondial.

Marți, tinerii căsătoriţi vor merge la Mănăstirea Curtea de Argeş pentru a se reculege la mormântul bunicilor lui Nicolae, Regele Mihai şi Regina Ana.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult