Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz dramatic în Dâmbovița. Casa unei bătrâne a fost mistuită de un incendiu violent

Your browser doesn't support HTML5 video.

Necaz mare pentru o pensionară de 70 de ani, din Iedera, județul Dâmbovița. Casa i-a ars din temelii, iar biata femeie a rămas doar cu hainele de pe ea. Se va adăposti în locuința fiicei sale, într-o încăpere în care mai stau și cinci copii.

Bătrâna umbla prin vecini, când a aflat că este ceva în neregulă cu casă. Gospodăria era învăluită în fum. Iar focul dădea semne că se extinde.

Elena Banu, femeia păgubită: "De la sobă cred, când am băgat lemne. Să se fi deschis uşa la soba aia şi o fi căzut focul jos. A ars tot, îmbrăcăminte, încălţăminte, decât ce a rămas pe mine." Gard în gard cu casa batarnei se află locuința fiicei. Femeia creşte singură, într-o cămăruţă, cinci copii. S-a temut că vor rămâne şi ei fără acoperiş.

Georgeta Grigore, vecină: "Aici era prăpăd, mi-era frică şi de casa mea, a rămas pe drumuri, ea săracă, a buşit aşa dintr-o dată, că a avut butelia femeia, televizorul, a rămas ca vai de capul ei, mi-e milă de ea, dar n-am ce să-I fac."

Bătrâna, fiica ei și cei cinci nepoți vor sta într-o singură încăpere, în perioada următoare.

Citește și
ars
Poveste tulburătoare în Iași. Un bărbat a murit într-un incendiu, pentru că a refuzat să fie salvat

Când şi-a văzut locuinţă în flăcări, proprietara a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În cele din urmă pompierii au reuşit să stingă incendiul, însă din nefericire din locuinţa femeii nu a mai rămas nimic. Au reuşit în schimb să îi salveze casa fiicei acesteia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult