Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Care sunt cele mai căutate meserii la târgul de locuri de muncă din București

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cine vrea să facă o schimbare în carieră și este în căutarea unui job, în 25 și 25 octombrie, la Sala Palatului se poate întâlni cu posibilii angajatori.

Peste 130 de companii sunt prezente la târgul de joburi, cu peste 6.000 de oportunități de carieră, atât pentru București, cât și pentru toată țara.

Trebuie să știți că puteți candida pentru orice job, indiferent de nivelul de experiență, atât profesioniști cât și studenți, pentru că oferta este variată. Este vorba despre domenii precum contabilitate, finanțe, inginerie, vânzări, resusrse umane, dar și IT, domeniu care potrivit unui studiu recent este în continuare cel mai căutat de români.

Ei spun că nu sun atrași doar de salariile atractive, ci de oportunitățile de angajare care cresc de la an la an, atât în țară cât și în străinătate. Angajatorii vă așteaptă cu aproximativ 300 de oferte pentru București și alte câteva sute pentru Timișoara, Brașov, Oradea, Iași, Pitești și nu numai.

Pe de-altă parte, angajatorii vorbesc despre o criză în sistemul medical, mai exact asistenți medicali, astfel încât clinicile sunt dispuse să îi școlească pe tineri direct de pe băncile școlii și să le ofere burse de merit.

Citește și
marea britanie
Jobul cu o tradiție de 600 de ani unde salariul este mai mare decât al unui premier

Târgul se încheie duminică, 27 octombrie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult