Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Banii înapoi. Ce persoane pot solicita returnarea sumelor plătite, pentru că nu au avut apă caldă și căldură

Locuitorii sectorului 5 care nu au avut apă caldă și căldură pot solicita restituirea sumelor ”încasate abuziv” de Compania Municipală Termoenergetica București.  

Anunțul a fost făcut de Primăria Sectorului 5 pe Facebook, unde se precizează faptul că este vorba despre ”locuitorii din zonele Rahova, Ferentari, Sebastian, 13 Septembrie și nu numai”.

În decembrie, Termoenergetica a fost amendată cu 10.000 de lei de ANPC pentru că nu a furnizat agentul termic la temperatura din contract.

În mesajul de pe Facebook, administrația locală îi îndeamnă pe locuitorii păgubiți să facă o poză la contorul de la bloc ”în care să se vadă temperatura apei calde și a agentului termic”, chiar dacă acum, în ianuarie, este destul de dificil să se mai poată fotografia un contor din luna noiembrie.

”Iată ce pași trebuie să urmați pentru a vă recupera banii plătiți pentru servicii care nu există:

Citește și
blocuri Bucuresti apa calda
Furnizarea de căldură, sistată la sute de blocuri. Trei sectoare din București sunt afectate

- Faceți o poză la contorul de la bloc în care să se vadă temperatura apei calde și a agentului termic;

- Trimiteți fotografia, însoțită de o sesizare prin care solicitați compensarea facturii, la adresa: office@cmteb.ro;

- Operatorul va fi obligat să restituie sumele de bani plătite de cetățeni pentru că nu a furnizat agent termic la standardele din contract.

Baza legală pentru acest demers se află în contractul încheiat între Asociațiile de Proprietari și Termoenergetica, respectiv art.6, alin.7, lit.b, art.7, alin. 3.” - se arată în mesajul Primăriei Sectorului 5. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult