Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apel pentru salvarea unei tinere de 17 ani, diagnosticată cu o boală gravă

Smaranda, o elevă în vârstă de 17 ani din București, are nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă.

 

”Smaranda, în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național I. L. Caragiale, are nevoie de ajutorul nostru şi de implicarea noastră în lupta ei cu boala de cancer, Sarcom Ewing, ce s-a instalat pe osul lung al mâinii drepte, aproape de umăr.

Ea a fost operată la finele anului trecut la spitalul Grigore Alexandrescu, unde i s-a prelevat țesut osos din tumoră pentru biopsie. Cum la spital nu s-a putut face această analiză, am alergat la alte două instituții şi în final doar cea din urmă ne-a acceptat proba contra cost. Însă, din cauza timpului pierdut, s-au prins zilele de sărbători şi am mai aşteptat încă o săptămână până să se apuce de ea, asta însumând aproape o lună de aşteptare, timp în care Smaranda a făcut metastaze multiple (pulmonare, osoase şi medulare).

Ea a început curele de chimioterapie imediat ce organismul ei a putut fi restabilit pentru un astfel de tratament. Din păcate, umărul ei a fost grav afectat. Tumora este încă prezentă pe os, dar are toate şansele să se refacă şi să scape de ea printr-o nouă operație chirurgicală, în care i se va proteza umărul.

Citește și
hanna detari fetita bolnava
Hanna, o fetiță de 3 ani diagnosticată cu tumora Wilms grad 4, are nevoie de ajutor

Costurile tratamentelor şi intervenției ce va urma sunt foarte mari. De aceea, facem un apel către toți cei care pot dona o sumă cât de mică, pentru ea va fi un gest mare şi nobil. Mulțumesc mult din suflet tuturor celor care până acum ne-au ajutat, sau s-au rugat pentru ea către Dumnezeu! Dumnezeu să-i binecuvânteze şi să le întoarcă gestu şi efortul înmiit.”, este mesajul părinților Smarandei.

Pentru donații au fost deschise două conturi umanitare la BCR (Banca Comercială Română):

RO36RNCB0721006308350001 - Lei

RO09RNCB0721006308350002 - €

Titular: Cărare Mihaela-Roxana

Mai multe informații, pe pagina de Facebook ”Împreună pentru Smaranda”

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult